Champions

El Milan jugarà els quarts de final 12 anys després

Els italians empaten a zero al camp del Tottenham, que acaba amb deu, i fan bona la victòria de l’anada

El Milan ha tornat. Dotze anys després el conjunt italià tornarà a jugar els quarts de final de la Champions League després d’eliminar en els vuitens de final el Tottenham gràcies a la victòria a San Siro en l’anada (1-0) amb un gol de Brahim Díaz i a l’empat a zero d’aquesta nit a terres angleses.

Tot i tenir avantatge en el marcador el Milan ha arrencat el partit amb ganes de buscar la porteria rival i ha gaudit de la primera gran ocasió del partit amb una jugada d’estratègia que Junior Messias ha definit molt malament. Amb el pas dels minuts el Tottenham ha aconseguit dominar en algunes fases del partit, però ha generat poquíssim perill en la primera part més enllà d’una centrada de Kane que gairebé ha acabat amb un gol en pròpia.

En la segona part el Tottenham ha dominat una mica més, però el Milan ha tingut ocasions per sentenciar al contraatac com un xut de Brahim que ha refusat Forster (51’). Els anglesos buscaven el gol, però tot ha canviat en el minut 77’ quan Cuti Romero ha vist la segona groga i el Tottenham s’ha quedat amb deu. Amb inferioritat numèrica els anglesos han tingut problemes per generar perill, perquè el Milan ha tingut més domini de la possessió sense prendre riscos. En el temps afegit, però, Harry Kane ha tingut una gran ocasió amb un remat de cap després d’una falta lateral, però Maignan ha evitat el gol amb una gran aturada (93’). En l’acció següent Origi gairebé ha sentenciat amb un xut al pal, però el Milan no ha hagut de lamentar aquesta ocasió perquè el 0-0 ja no s’ha mogut.