1a divisió

El Madrid es personarà com a acusació particular al cas Negreira

Si bé el primer pas del Real Madrid arran del cas Negreira ha estat convocar una junta directiva per demà al migdia després que la fiscalia hagi denunciat el Barça, ara les informacions que se’n deriven sobre aquesta junta és que el club blanc es personarà com a acusació particular al cas Negreira, per separat de LaLiga. Ho fa “per la gravetat de les acusacions formulades per la fiscalia per les sospites fonamentades de corrupció”, segons exposa en un comunicat.

En la junta directiva s’aprovarà el pas per sol·licitar personar-se com a acusació particular en un escrit que haurà de presentar davant del jutge. Si és admès, els club madrileny passarà a tenir accés a tota la documentació relativa a la investigació realitzada i a les diligències que s’hagin fet.

El comunicat del Madrid

“Atesa la gravetat de les acusacions formulades per la fiscalia de Barcelona contra el FC Barcelona i dos dels seus presidents per les sospites fonamentades de corrupció i les seves relacions amb qui va ser el vicepresident del comitè tècnic d’àrbitres, José María Enríquez Negreira, el president ha convocat amb caràcter urgent la junta directiva demà diumenge 12 de març de 2023 a les 12:00h, a fi de decidir les accions que el Real Madrid estimi oportunes en relació amb aquest assumpte.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)