Champions

Defugir l’èpica per una vegada

Champions League. El Madrid afronta la tornada dels vuitens contra el Liverpool amb un clar avantatge del partit d’anada (2-5)

Real Madrid Liverpool

MADRID:Courtois; Carvajal, Militão, Rüdiger, Nacho; Tchouaméni, Kroos, Modric; Valverde, Benzema i Vinícius.LIVERPOOL:Alisson; Alexander-Arnold, Konaté, Van Dijk, Robertson; Fabinho, Henderson, Bajcetic; Salah, Gakpo i Darwin Núñez.HORA I TV:21 h, Movistar Liga de Campeones. Santiago Bernabéu.ÀRBITRE:Felix Zwayer (alemany) i Marco Fritz (alemany), al VAR.

Les nits de Champions al Santiago Bernabéu van convertir-se en un fenomen paranormal l’any passat. Remuntada contra el PSG a vuitens amb un hat-trick de Benzema en 17 minuts. A quarts, els blancs tenien un 1-3 d’avantatge en l’anada contra el Chelsea, però els blues van situar-se 0-3. Rodrygo va enviar el partit a la pròrroga i Benzema va sentenciar. I en les semifinals, la bogeria. 4-3 pel City a l’Etihad i 0-1 en el 90 a Madrid. Rodrygo va marcar dos gols en dos minuts i Benzema va segellar el pas en la final amb el 3-1. Veure-ho per creure-ho.

Aquesta nit, la parròquia blanca espera deixar l’èpica de banda per un cop. El Madrid es planta en la tornada dels vuitens contra el Liverpool amb un còmode avantatge de l’anada. A Anfield, el 2-0 inicial no va espantar els blancs, que van capgirar-ho tot fins al 2-5 final. Si el Madrid no juga amb foc, té el pas a quarts pràcticament sentenciat. Ancelotti recupera Benzema i Mendy just abans del clàssic. El Liverpool, que va recuperar la seva millor versió en el 7-0 contra el United, arriba després d’una ensopegada contra el Bournemouth. Ara bé, els de Klopp tenen poc a perdre i molt a guanyar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)