Champions

L’Inter se salva d’un pèl

Champions League. Els italians van controlar bé el partit, però en l’afegit el Porto va estar a punt d’enviar el duel a la pròrroga, amb dos pals

Porto 0 Inter 0

PORTO:Diogo Costa; Pepe, Cardoso, Marcano, Zaidu (Wendell, 85’); Eustáquio (André Franco, 70’), Matheus Uribe (Namaso, 85’), Grujic, Galeno; Evanilson (Toni Martínez, 70’) i Taremi.INTER:Onana; Darmian (Skriniar, 80’), Acerbi, Bastoni (De Vrij, 74’); Dumfries, Barella (Brozovic, 80’), Calhanoglu, Mkhitaryan, Dimarco (D’Ambrosio, 70’); Lautaro Martínez i Edin Dzeko (Lukaku, 70’).GOLS:cap.ÀRBITRE:Szymon Marciniak (polonès) i amb Tomasz Kwiatkowsi (polonès) al VAR.T.G.:a Darmian, Acerbi i Dzeko, de l’Inter.T.V.:a Pepe, del Porto.

L’Inter va jugar amb foc a l’estadi Do Dragão en comptar amb un únic gol d’avantatge respecte del partit d’anada. Tot i així, els italians van tenir una nit relativament tranquil·la. Al davant, un Porto ofensiu, sí, però els d’Inzaghi van defensar-se perfectament al llarg dels 90 minuts. Però en el futbol les coses poden canviar en el moment menys esperat, i és el que va estar a punt de passar en els últims dos minuts del partit. Els portuguesos van vorejar la classificació en una triple ocasió pràcticament seguida. Dumfries va treure sobre la línia un xut de Marcano i, després, tant Taremi com Grujic van rematar al pal. El Porto no s’ho creia. L’Inter segurament tampoc, però ja és equip de quarts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)