Champions

Un Haaland estratosfèric

Champions League. El noruec, un assassí de l’àrea, firma un repòquer en la golejada del Manchester City contra el Leipzig per accedir als quarts

Manchester City 7 Leipzig 0

CITY:Ederson; Stones (Sergio Gómez, 63’), Akanji, Rúben Dias, Aké; Rodri (Phillips, 64’); Bernardo Silva, De Bruyne, Gündogan (Mahrez, 55’), Grealish (Foden, 55’); i Haaland (Julián, 63’).LEIPZIG:Blaswich; Henrichs (Klostermann, 80’), Orbán, Gvardiol, Raum; Kampl, Laimer, Haidara (Simakan, 62’); Szoboszlai (Olmo, 72’), Werner (Poulsen, 62’) i Forsberg (André Silva, 63’).GOLS:1-0 (22’) Haaland, de penal. 2-0 (24’) Haaland. 3-0 (45’+2) Haaland. 4-0 (49’) Gündogan. 5-0 (53’) Haaland. 6-0 (57’) Haaland. 7-0 (90’+2) De Bruyne.ÀRBITRE:Slavko Vincic (eslovè) i amb Hernández Hernández (espanyol) al VAR.T.G.:a Akanji, De Bruyne, Henrichs i Werner.

Haaland és un animal golejador fora del comú. Tot el món del futbol sembla acostumat a la capacitat del noruec, que, tant amb el Salzburg, com amb el Dortmund, com amb el City, ha trencat rècords sobre la gespa. Ahir, però, Haaland va coronar-se amb una nit europea per a la història. I és que el killer dels citizens va anotar un repòquer. Cinc gols, els mateixos que havia firmat Messi l’any 2012 en aquella eliminatòria contra el Leverkusen.

El noruec va ser l’estrella principal d’una nova exhibició coral del City de Guardiola, que va passar per sobre del Leipzig i li va clavar un 7-0 per accedir als quarts. És cert que el gol que va encarrilar el triomf local va arribar en un penal pràcticament imperceptible per mans de Henrichs que el VAR va fer revisar a l’àrbitre, però la superioritat del conjunt de Manchester va quedar palesa al llarg dels 90 minuts. Haaland va transformar el penal i va marxar al descans amb el hat-trick a la butxaca, però en volia més i en quatre minuts va completar el repòquer amb dues dianes. Gündogan i De Bruyne van tancar la golejada d’un City que presenta una candidatura ferma.