Champions

El Liverpool, molt lluny

Champions League. El conjunt ‘red’ no s’acosta ni de bon tros a la remuntada, i torna a sucumbir contra el Real Madrid, que es classifica per als quarts de final

Real Madrid 1 Liverpool 0

REAL MADRID:Courtois; Carvajal (Lucas Vázquez, 86’), Militão, Rüdiger, Nacho; Camavinga, Kroos (Tchouaméni, 84’), Modric (Ceballos, 82’); Valverde, Vinícius (Asensio, 84’) i Benzema (Rodrygo, 82’).LIVERPOOL:Alisson; Alexander-Arnold, Konaté, Van Dijk, Robertson (Tsimikas, 91’); Fabinho, Milner (Oxlade-Chamberlain, 73’); Diogo Jota (Elliott, 57’), Gakpo (Carvalho, 91’), Darwin Núñez (Firmino, 57’) i Salah.GOLS:1-0 (79’) Benzema.ÀRBITRE:Felix Zwayer.T.G.:Al visitant Tsimikas.T.V.:Cap.

No fa ni un any que el Liverpool era un dels millors equips d’Europa. Els reds eren capaços de passar per sobre de qualsevol rival i, en el curs passat, per un pèl no van fer el ple de títols. Tres, en van guanyar –la supercopa, la copa de la lliga i la FA Cup– i només se’ls va escapar la Premier League per un punt, contra qui li discutia probablement qui era el millor, el Manchester City de Pep Guardiola, i la Champions League per un gol, en la final contra el Real Madrid (1-0). D’aquell formidable conjunt, però, tot i haver passat tan poc temps, no en queda pràcticament res. A Anglaterra, fora de les copes, deambula en la lliga a 24 punts del lideratge, i a Europa, l’únic que li quedava, va dir-li adeu ahir, amb una altra desfeta (1-0) davant el conjunt blanc, contra el qual ha signat una eliminatòria descoratjadora. En l’anada a Anfield va ser golejat (2-5) i en la tornada, al Santiago Bernabéu, on es va presentar a la recerca de la gesta, no va ser capaç ni de fer- pessigolles al seu rival.

I és que l’equip dirigit per Carlo Ancelotti va ser molt superior. Els madridistes van entrar bé a l’enfrontament, i van tenir clares oportunitats per avançar-se abans, mentre que el grup de Merseyside va viure sostingut per les aturades d’Alisson i les fogonades a dalt de Darwin Nuñez i Salah. Poca cosa dels reds, molt lluny de la fenomenal versió que van ser un dia i molt lluny de la remuntada. Ni a cops de rauxa en la segona part van aconseguir inquietar els de Jürgen Klopp, desesperat cridant a la banda, intentant esperonar el conjunt que orienta. No hi havia res a fer i al final el gol local, obra de Benzema (79’) a passada de Vinícius, va segellar l’accés del Real Madrid als quarts de final; va caure pel seu propi pes.

Benzema serà al clàssic

Amb el Barça-Madrid de diumenge (21 h) en l’horitzó, Benzema va retirar-se coixejant del terreny de joc, just després de marcar. “És un cop fort a la tíbia. Només un cop”, va comentar l’ariet francès al final del matx. “Hi seré, hi seré”, va afegir sobre la seva presència al clàssic.

NÀPOLS - Eintracht
3-0 (5-0)
R. MADRID - Liverpool
1-0 (6-2)
Porto - INTER
0-0 (0-1)
M. CITY - Leipzig
7-0 (8-1)
Tottenham - MILAN
0-0 (0-1)
BAYERN - PSG
2-0 (3-0)
CHELSEA - Dortmund
2-0 (2-1)
BENFICA -Bruges
5-1 (7-1)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)