Champions

El Madrid repetirà contra el Chelsea en els quarts de final

Els blancs jugaran la tornada a Stamford Bridge i en cas de passar jugaran la semifinal contra el guanyador del City-Bayern, també amb la tornada a fora

La ciutat suïssa de Nyon ha acollit aquest migdia el sorteig dels quarts de final de la Champions League, en què hi participaran el Madrid, el Chelsea, el Manchester City, el Benfica, el Bayern, el Nàpols, el Milan i l’Inter. A més, també s’han conegut els possibles emparellaments de semifinals, així que ha quedat definit el camí fins a la final d’Istambul del proper 10 de juny. L’anada dels quarts de final serà l’11 i 12 d’abril, mentre que la tornada es disputarà la setmana següent. Les semifinals seran un més després, el 9 i 10 de maig l’anada i el 16 i 17 la tornada.

El Madrid repetirà l’eliminatòria dels quarts de final de la temporada passada contra el Chelsea, tot i que en aquesta ocasió els blancs hauran d’afrontar la tornada a Stamford Bridge. El gran duel d’aquesta eliminatòria serà el que enfrontarà el Manchester City amb el Bayern, amb els de Pep Guardiola jugant l’anada a casa. A més, el sorteig ha emparellat l’Inter amb el Benfica i el Milan amb el Nàpols –els primers equips jugaran l’anada a casa–.

En les semifinals, en cas de classificar-se el Madrid tindrà una semifinal de màxima dificultat, i és s’haurà d’enfrontar al guanyador del Manchester City-Bayern, amb la tornada també a fora. Això vol dir que un dels tres equips italians o el Benfica arribaran a la final, en què qui jugarà com a local serà qui hi arribi pel camí del Madrid.

Quarts de final
1. Madrid-Chelsea
2. Inter-Benfica
3. Manchester City-Bayern
4. Milan-Nàpols
Semifinals
5. Guanyador 4-Guanyador 2
6. Guanyador 1-Guanyador 3
Final
Guanyador 6-Guanyador 5
Guanyador 1-Guanyador 3
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)