1a femenina

Resultats favorables

Lliga F. El Llevant les Planes suma el tercer empat consecutiu i guanya un punt respecte del descens, ara a quatre de distància

Vila-real 0 Llevant les Planes 0

VILA-REAL:Carbonell; Nerea, Soldevila, Lara Mata, Cubedo, Albeta; Tere Morató (Estefa, 63’), Pilar (Miguélez, 88’), Maria Llompart (Cienfuegos, 63’), Sheila (Lara, 82’); i Kanteh (Belén, 82’).LLEVANT:Bacic; Nuria Garrote, Bou, Júlia Mora, Esther; Muth (Yang, 46’), Mrabet; Elena Julve, Mari Paz Vilas (Chikwelu, 64’), Laura Martínez (Okobi-Okeoghene, 46’); i Irina.GOLS:cap.ÀRBITRE:Huerta de Aza (comitè de Tenerife).T.G.:A Maria Llompart, Cienfuegos i Muth.

Diuen que de mica en mica s’omple la pica. Sembla que aquest és el refrany que s’ha aplicat el Llevant les Planes en les tres últimes setmanes. L’equip de Ferran Cabello no guanya des del 14 de gener, fa set jornades, però els tres últims empats consecutius han acabat sent bons gràcies al fet que els rivals directes en la lluita de la permanència han perdut.

Aquest cap de setmana, igual. L’empat de les de Sant Joan Despí al camp del Vila-real deixa el descens a quatre punts, un més que fa una setmana. Va ser un resultat just, ja que d’ocasions n’hi va haver poques. Les més clares van ser un remat al pal de Sheila, de les locals, i un xut de Mari Paz Vilas que Carbonell va treure de manera segura.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)