1a divisió FEF

El Nàstic supera el Calahorra amb un penal ‘in extremis’ (3-2)

Bonilla ha convertit la pena màxima al 85 per donar el triomf en un partit on el Nàstic ha patit en excés després de col·locar-se 2 a 0

El Nàstic de Tarragona supera el Calahorra (3-2) en un partit d’infart. Els granes han arribat al descans amb un 2 a 0, gràcies a les dianes de Marc Fernández i Aarón Rey, però el segon temps ha estat caòtic i el Calahorra ha empatat en quatre minuts. Els de Dani Vidal han patit, però han aconseguit els tres punts gràcies a un penal transformat per Bonilla al 85.

Ha començat bé el Nàstic als primers minuts, arribant a zona ofensiva amb freqüència, malgrat que sense ser capaç de generar perill clar. Només una rematada desviada de Robert Simón. Però el Calahorra ha anat creixent i millorant, i quan més feia patir als tarragonins ha arribat el primer gol dels granes. Contracop fantàstic entre Aarón Rey i Marc Fernández que ha acabat amb gol del segon. Mateixos protagonistes en el 2 a 0. Jugada espectacular de Marc Fernández que ha rematat al pal, però Aarón Rey ha caçat el rebuig per anotar.

Situació idíl·lica al descans pel Nàstic. Victòria clara i davant un rival de la zona baixa. Però el segon temps ha estat un autèntic desastre. L’equip ha encaixat amb facilitat als cinc minuts de la represa. Centrada des de la dreta i gol de Baselga. Quatre minuts després centrada des de l’esquerra i gol de Davo.

El Nàstic ha patit, ha concedit i no ha fet absolutament res en atac fins al tram final, quan ha vist com l’assistent anul·lava un gol de Guillermo per un fora de joc molt dubtós. Minuts després, penal per mans de Zubiri que Bonilla no ha fallat per tornar a avançar els granes poc abans del final.

Victòria clau d’un Nàstic davant el penúltim classificat. El conjunt grana ha patit més del compte després de situar-se 2 a 0, però ha deixat un segon temps molt preocupant. Els tres punts allunyen a set la zona de descens i donen una bombona d’oxigen molt gran als tarragonins, que espolsen, de moment, els fantasmes de la zona vermella.