1a divisió FEF

El Cornellà també empata davant el Real Unión (1-1)

Els de Gonzalo Riutort encadenen sis partits sense vèncer i el quart empat consecutiu a l’RCDE Stadium, on ningú els guanya des del 6 de novembre

El Cornellà ha empatat a l’RCDE Stadium en la visita del Real Unión d’Irún (1-1). Els visitants s’han avançat a l’inici del segon temps, però un gol d’Eliseo ha posat les taules per acabar sumant un punt davant un rival immers en la zona de descens. Els verds encadenen sis jornades consecutives sense guanyar i quatre empats consecutius a casa.

Han estat superiors els barcelonins al primer temps, especialment els primers minuts de partit. Álex López i Nahuel han tingut opcions per avançar als de Riutort, però la presència ofensiva s’ha anat diluint. Al quart d’hora de joc del segon temps Nacho Sánchez ha aconseguit definir a la perfecció la primera acció clara de perill dels visitants. Cop dur del qual s’ha aixecat ràpid el Cornellà. Deu minuts després d’encaixar, un rebuig d’un córner ha acabat amb el xut exterior d’Alfred Planas que ha desviat amb Eliseo per sorprendre el rival i empatar.

Tot i això, el Cornellà no ha estat especialment encertat en el tram final de duel i no ha aconseguit generar situacions per fer-se amb els tres punts. Un altre empat i una nova jornada sense vèncer, però un punt més que suma l’equip, que no deixa de competir i que es manté a una distància força còmoda respecte al descens, de cinc punts.