Més futbol

Presenten la 1a edició de Tàctica, el festival de cinema sobre futbol de Barcelona

L’esdeveniment tindrà lloc del 4 al 7 de maig als cinemes Aribau, i comptarà amb els millors documentals i altres activitats relacionades amb l’esport rei

Avui s’ha presentat la primera edició de Tàctica, el festival de cinema sobre futbol, en el NH Gran Hotel Calderón de Barcelona. Des del 4 al 7 de maig, oferirà una selecció dels millors documentals recents de futbol, entre altres activitats relacionades. Estarà organitzat per In-Edit. El seu director, Uri Altell, ha explicat que “ens dediquem a fer festivals sobre temàtiques específiques, el fenomen fan, que sabem que és el motor per a tenir una primera aproximació, que després es consolida amb el temps”. “Un festival de cinema de futbol per intentar entendre una mica millor la vida”, ha declarat Oriol Rodríguez, director artístic de Tàctica.

Alguns dels documentals confirmats són el dedicat a la història de Josh Toshack - que serà present al festival -, o un sobre el mític entrenador francès Arsène Wenger.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)