1a divisió

Sampaoli denunciarà el Sevilla

El tècnic i el club no es posen d’acord amb la liquidació del contracte i l’argentí portarà el tema a la FIFA

Jorge Sampaoli va ser destituït com a entrenador del Sevilla amb la derrota contra el Getafe just abans de l’aturada de seleccions. Com ha informat Relevo, el tècnic i el club no s’estan posant d’acord amb la liquidació del contracte. L’argentí està demanant unes quantitats corresponents a la següent temporada, mentre que el Sevilla s’agafa a una clàusula que li permetia acomiadar a Sampaoli l’1 de maig en cas de no assolir posicions europees - l’ha deixat 14è a 13 punts de la plaça de Conference League. Els advocats estan estudiant la possibilitat de denunciar el contracte davant la FIFA, però la prioritat és arribar a una entesa amb el conjunt sevillà.

Segons s’ha pogut saber, Sampaoli ja va intentar trencar el seu contracte el mes de desembre per les promeses incomplertes referents a incorporacions de jugadors, però el club es va remetre a la penalització de cinc milions d’euros imposada al contracte en cas de voler abandonar. Al gener, malgrat els quatre fitxatges, va tornar a intentar fugir de la capital andalusa per la falta d’ambició en els objectius de la temporada.

Veurem com acaba aquesta història que podria allargar-se. La situació fa recordar la de l’any 2017, quan l’entrenador també va marxar de males maneres per esdevenir el seleccionador de l’Argentina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)