Territorial

Per omplir-se més d’orgull

Divisió d’honor juvenil. El Girona rep la visita a Vilablareix (15.30 h) del Saragossa, el segon classificat, amb l’objectiu d’allargar la ratxa fins a vuit jornades sense perdre i continuar escalant

El juvenil del Girona està signant una segona volta per emmarcar, i és que els de Sergi Mora han sumat 19 punts dels últims 21 possibles superant equips com l’Espanyol i el Barça. Per això ja res els espanta i avui volen continuar amb aquestes sensacions excel·lents contra el Saragossa, que arriba a Vilablareix com a segon classificat i com l’únic equip que té possibilitats reals de disputar el títol de lliga al Barça, ja que els aragonesos hi estan només a dos punts. Tot i això, el Girona li intentarà fer la guitza, però no pensant en el gran benefici que en pugui treure el conjunt culer, sinó a donar un altre cop d’autoritat sobre la taula i demostrar que si la temporada no hagués començat d’una manera tan irregular, podria estar lluitant per qualsevol cosa.

Lògicament la victòria permetria als gironins intentar escalar més posicions, perquè ara mateix són setens però estan empatats a punts amb el sisè, ni més ni menys que l’Espanyol. A més, el Girona té una altra lluita sobre la taula, ja que els de Sergi Mora són el segon millor equip de la segona volta, amb només dos punts menys que el primer, el Mallorca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)