2a divisió FEF

Per no claudicar

2a divisió FEF. L’Olot, sense marge d’error, visita el Deportivo Aragó, novè (11.30 h)

Deportivo Aragó Olot

DEPORTIVO ARAGÓ:Dani Rebollo, Borge, Operé, Sebastian, Vallejo, Fabio Conte, Cortés, Jay, Vásquez, Rastrojo i Guillem Naranjo.OLOT:Batalla, Callís, Gonzalo, Uri Ayala, Bigas, Vilanova, Urri, Valverde, Eloi, Cerdà i Busquets.BAIXES:Castells (sanció) i Carles Mas i Brugué (lesió).LLOC I HORA:Ciutat esportiva del Saragossa (11.30 h).ÀRBITRE:Ciruelos Esteban.

L’Olot visita el Deportivo Aragó gairebé sense cap matalàs que pari el cop en cas de no sumar els tres punts (11.30 h). Els olotins es troben a 8 punts del play-out i a 9 de la permanència total, un desavantatge que van poder gairebé eixugar amb tres victòries consecutives però que tres derrotes seguides (un sol punt de 12 possibles) ha enviat a les escombraries: “Ara el marge d’error és mínim. També és el més bonic de la competició, aquests partits en què t’hi jugues tant és quan gaudeixes i si tens bons resultat surts enfortit i amb ganes del següent”, diu el tècnic de l’Olot, Albert Blázquez, que tindrà la baixa sensible de Marc Castells, per sanció, i de Carles Mas i Ferran Brugué, per lesió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)