3a divisió FEF

Peralada i Girona B segueixen la seva lluita per l’ascens aquest cap de setmana

Els equips gironins juguen avui el primer dels quatre últims partits de lliga amb l’objectiu d’estar al ‘play-off’ per pujar a 2a FEF

El Peralada i el Girona es troben en situació de lluitar per l’ascens a 2a FEF. Els empordanesos tenen 45 punts i estan en la tercera posició, dins de la zona per entrar a les eliminatòries per pujar que marca el cinquè. En canvi, el filial gironí està situat sisè amb 40 punts, a dos del següent equip a la classificació - que és el San Cristóbal.

El Peralada juga avui a les 16:30h contra la Pobla de Mafumet a casa. El seu rival es troba en vuitena posició, a tres punts del cinquè i lluny de la zona de descens. Si els locals guanyessin, farien un pas de gegant cap al seu objectiu, ja que, amb 48 punts i tres jornades per jugar, tindrien pràcticament assegurada la seva participació en el play-off per ser l’any que ve a 2a FEF.

En el cas del Girona B, visita avui a les 17h el camp del Badalona, 13è classificat a una posició del descens. Després d’encadenar tres victòries consecutives, els gironins volen continuar en aquest estat de gràcia per seguir escalant posicions i assolir la meta que s’han proposat per aquest últim tram, que és ser a la promoció d’ascens.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)