L’Europa salva el lideratge en el minut 96 en un derbi molt tens amb 6.000 persones (1-1)

Un gol de Ricky en el minut 96 ha capgirat el guió al Narcís Sala, on el Sant Andreu tenia a l’abast prendre el lideratge a l’Europa, fins que l’1-1 ha fet embogir els graciencs. El derbi barceloní, amb 6.000 persones al Narcís Sala, ha estat carregat de passió i tensió, i deixa el capdamunt de la classificació tal com estava, amb l’Europa amb dos punts de marge.

Una primera meitat intensa, amb més possessió del Sant Andreu però amb poques accions de perill, ha acabat amb avantatge per als andreuencs gràcies a una acció a pilota aturada. En un córner, Josu ha fet una execució magnífica, Noguera ha connectat la rematada de cap i Àlex Cano, que la intentava treure, l’ha acabat fent entrar (28’).

El Sant Andreu acaba amb nou

L’Europa ha fet un pas endavant després del descans. Ha tingut una bona ocasió per empatar en un xut de falta directa de Kilian Villaverde que ha sortit per poc (50’), i encara l’hauria tingut més a prop si Albertito hagués fet bé un control després d’una badada dels locals (55’). L’empenta escapulada ha perdut gas, i el Sant Andreu ha pogut administrar l’avantatge. En la recta final, el Sant Andreu ha acabat amb només nou jugadors, per l’expulsió de Martí Alonso i Josu, aquesta ja en el temps afegit. L’Europa ha buscat l’empat i l’ha acabat trobant en el minut 96.