Premier

Lucho, en ‘standby’

Premier. Luis Enrique va viatjar ahir a Londres per reunir-se amb el Chelsea en el que va ser una presa de contacte a futur, ja que el club ‘blue’ pensa ara en Lampard fins al final del curs

La banqueta del Chelsea és ara un dels grans interrogants existents en el futbol europeu. La sorprenent destitució de Graham Potter, diumenge passat, va deixar-la buida. El català Bruno Saltor va ser anomenat preparador interí i en el club londinenc van posar-se a buscar un nou entrenador. Són diverses les opcions que han estat estudiant en l’entitat propietat de Todd Boehly i Behdad Eghbali durant la setmana, i aquestes eren des que Bruno acabés la temporada, fitxar un entrenador amb pedigrí immediatament, amb Luis Enrique i Julian Nagelsmann com a preferits, i, també, portar un altre tècnic temporal amb més experiència. I aquesta darrera sembla que serà l’escollida finalment, ja que, d’acord amb el que expliquen a Anglaterra, Frank Lampard rellevarà Bruno Saltor en aquesta posició interina i es farà càrrec de l’equip blue fins al final de la temporada.

Fins ahir, doncs, totes aquestes vies van estar sobre la taula i en la cúpula londinenca les van estar meditant, potser amb massa calma, ja que el temps apressa perquè la competició no s’atura i, òbviament, tot i que la temporada està resultant un desastre, queden coses en joc. Fora de les copes, hi ha la lliga, en què els londinencs tenen la quarta posició a 11 punts quan en resten 27 per disputar-se, i, després, hi ha la Champions League, amb els quarts de final contra el Real Madrid amb l’anada el dimecres 12 d’abril en l’horitzó.

I, en aquest context, Luis Enrique, juntament amb el seu representant i amic, Iván de la Peña, i el seu fill, Pacho, va desplaçar-se ahir a Londres per parlar amb els responsables del Chelsea. No va ser una trobada definitiva, sinó més aviat una presa de contacte entre ambdues parts, ja que Nagelsmann, sense feina després de ser acomiadat el mes passat del Bayern, també agrada en el club anglès. Malgrat tot, però, entenen a l’entitat blue que és un pèl precipitat apostar per un entrenador prestigiós com algun d’ells dos de manera imminent, podria ser cremar-lo, i més després d’una temporada repleta de decisions impulsives en què ja han acomiadat dos tècnics –Thomas Tuchel va començar el curs i Potter, el seu relleu, va durar set mesos– i han invertit més 350 milions en el mercat d’hivern.

És per això que la carta Lampard, recentment despatxat a l’Everton i que ja va entrenar l’equip les temporades 2019/20 i 2020/21 sense gaire èxit, ja que va acabar destituït, va guanyar força. No obstant això, és una llegenda blue i té molts més partits de tècnic a l’elit que Bruno Saltor, la qual cosa dona confiança al club londinenc perquè dirigeixi el conjunt en aquest període de pont fins al mes de juny. Serà aleshores quan els dirigents del Chelsea abordarien la incorporació de Luis Enrique o Nagelsmann, amb els quals tenen previst seguir parlant de cara a futur i que podrien, així, iniciar el projecte des de zero. Lucho, per tant, queda en standby.

PER AL CURS VINENT

Luis Enrique i Nagelsmann són els que més agraden a la direcció de l’entitat

TÈCNIC PONT

Lampard és una opció per acabar la temporada i serà el relleu de Bruno Saltor
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)