2a divisió FEF

Ara sí, l’últim tren

2a divisió FEF. L’Olot (15è) no té altra opció que vèncer l’Alzira (13è) si vol mantenir-se en la lluita per la salvació

Olot Alzira

OLOT:Batalla, Callís, Aimar, Uri Ayala, Bigas, Castells, Vilanova, Valverde, Urri, Cerdà i Forgas.BAIXES:Gonzalo (sanció) i Carles Mas i Ferran Brugué (lesió).ALZIRA:Andreu, Abraham, Kaiser, Soler, Cortijo, Mareña, Lado, Javi Serra, Pitu, Álvaro i Joel.LLOC I HORA:Municipal (1 7h).ÀRBITRE:Domato Pedreira.

L’Olot es juga totes les opcions de continuar aspirant a la permanència al municipal contra l’Alzira (17 h). Els olotins s’enfronten a l’equip que es troba amb set punts més en la posició de play-out. Quan només falten divuit punts en joc, l’equip dirigit per Albert Blázquez ha de guanyar tant sí com no per situar-se a tres punts dels valencians i tornar així a revifar les esperances de salvació, tot i que aquesta continuarà sent tota una proesa: “És un partit molt important. Sabem el que ens hi juguem. Aconseguir el triomf i sumar tres punts ens donaria confiança per atrapar l’Alzira en els cinc partits que quedarien”, diu el tècnic de Besalú, que hi afegeix: “L’Alzira és un equip que proposa i vol tenir pilota. Se senten més còmodes amb la possessió que sense. És un bon equip i amb bons jugadors. És un equip complicat i, tot i la posició que ocupen, tenen molt clar al que juguen.”

Blázquez tindrà la baixa sensible del central Gonzalo, sancionat, i de Mas i Brugué, lesionats.

LA PRÈVIA

És un partit molt important. Sabem el que ens hi juguem. Guanyar ens donaria confiança
Albert Blázquez
Entrenador de l’Olot
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)