1a divisió FEF

Un Cornellà abonat a l’empat veu com la zona baixa s’acosta (0-0)

Els de Gonzalo Riutort no poden superar a la UD Logroñés a casa, encadenen vuit jornades sense guanyar i queden, de moment, tres punts per sobre del descens

El Cornellà torna a empatar a casa, aquesta jornada davant la UD Logroñés, equip enfonsat en la zona de descens. Taules sense gols en el que és el quart empat consecutiu a casa dels verds, que encadenen el vuitè partit sense guanyar i veuen com els llocs de descens són cada vegada més a prop, ja a un sol partit de distància.

Ha estat molt igualat el duel al llarg dels primers quaranta-cinc minuts. Fases de possessió per ambdós conjunts, majoritàriament estèrils. Qui més s’ha acostat a la porteria rival han estat els de Gonzalo Riutort, que han tingut la més clara en botes de Redru finalitzant una gran acció col·lectiva des de la frontal amb un xut que ha llepat el pal. Ben poc del Logroñés.

L’inici del segon temps ha estat un monòleg del Cornellà. Monopoli de pilota i atac que li ha permès generar constants situacions de perill, però, entre el desencert local i les bones accions defensives i del porter, els de La Rioja han sobreviscut. S’ha anat igualant el xoc amb el pas dels minuts, i, en aquest context, una vegada més, s’ha imposat la llei de l’empat que mana a l’RCDE Stadium des de fa setmanes.

Els verds han desaprofitat una gran oportunitat per fer un pas de gegant cap a la tranquil·litat, ja que els tres punts contra un rival de la zona baixa els haurien col·locat en una zona molt tranquil·la. L’empat li permet sumar, però la realitat és que la distància amb el descens continua escurçant-se i queda ja a un sol partit de diferència.

L’equip conviu amb dues dinàmiques contraposades. La positiva és que afegeix un partit més sense perdre com a local, en són ja deu. La darrera derrota va ser el 6 de novembre. La negativa és clara, encadena vuit jornades sense guanyar, no ho fa des del 12 de febrer al camp de l’Atlètic Balears, i el precipici comença a acostar-se. La mala dinàmica ha arribat en el pitjor moment, en la fase de competició on tothom s’ho juga tot. Necessita trencar-la com més aviat millor si vol evitar haver de patir fins a la darrera jornada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)