3a divisió FEF

El Girona B necessita un miracle

El filial blanc-i-vermell no depèn d’ell mateix per entrar a la lligueta d’ascens a 2a FEF

El Girona B afronta les últimes dues jornades de 3a FEF amb el complicat objectiu d’entrar a la lligueta d’ascens. Actualment, es troba en setena posició, amb 41 punts, i només la juguen del cinquè al segon. Matemàticament, només pot atrapar el San Cristóbal i l’Hospitalet - tenen 46 i 47 punts respectivament -, i abans hauria de superar també el Castelldefels, que és sisè empatat a punts. Els dos rivals del conjunt gironí són el mateix Hospitalet, a la jornada 29, i el Vilassar de Mar, a la 30, equip que s’estarà jugant la salvació.

Tenint en compte sempre que el Girona B superés el Castelldefels, per obtenir la plaça del San Cristóbal, els gironins haurien de sumar els sis punts en joc i que el club terrassenc només aconseguís com a màxim un empat en els dos partits. Acabarien tots dos equips amb 47 punts i la diferència de gols en els enfrontaments directes decantaria la balança a favor dels blanc-i-vermells.

Per superar l’Hospitalet, els d’Áxel Vizuete haurien de guanyar de nou les últimes dues jornades i que el seu rival no sumés ni un punt. La meitat de la feina sí que depèn d’ells, ja que tenen l’enfrontament directe aquest diumenge a les 12 del matí. De nou, la diferència de gols particular faria que els 47 punts fossin suficients per al filial del Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)