Champions

El Bayern condemna els insults racistes cap a Upamecano

El central francès va ser atacat a les xarxes socials després de protagonitzar una nit per oblidar davant del Manchester City

El Bayern de Munic va perdre ahir al camp del Manchester City 3-0, en l’anada dels quarts de final de la Champions League. En el partit, Dayot Upamecano va cometre diversos errors greus, inclús perdent la pilota davant la pressió de Grealish en el segon gol dels anglesos. No obstant això, hi ha actituds que no s’haurien de permetre sota cap circumstància, ni en el futbol ni a la societat, i aquesta vegada va ser el central francès qui va haver de patir insults racistes per part dels aficionats, tal com li va passar a Nico Williams després de l’eliminació de l’Athletic a la copa. El club aquest matí ha condemnat aquests atacs. “Tots nosaltres en el Bayern condemnem el racisme en els termes més enèrgics possibles. Tot el club està amb tu, Upa”, han escrit als comentaris de la foto a l’Instagram del jugador.

Per altra banda, el seu entrenador, Thomas Tuchel, va ser molt crític amb l’actuació del defensa, assegurant que va cometre “massa errors” i va prendre “decisions amb molt risc”. El seu company d’equip Joshua Kimmich, va lamentar que fossin ells mateixos qui “deixessin escapar el partit”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)