Bundesliga

El Bayern sanciona Mané

D’acord amb el que va informar ahir el diari Bild, Sadio Mané va propinar un cop al llavi al seu company Leroy Sané després del partit que el Bayern va jugar dimarts al feu del Manchester City (3-0). Durant el matx, els dos futbolistes van discutir després de no entendre’s en una acció i segons el rotatiu alemany la discussió va acabar al vestidor amb el senegalès agredint l’alemany.

El Bayern, en aquest sentit, no ha desmentit absolutament res i, al contrari, avui ha anunciat una sanció per Mané per “comportament incorrecte”. “Sadio Mané, de 31 anys, no estarà a la convocatòria del FC Bayern per al partit a casa contra el 1899 Hoffenheim de dissabte que ve. El motiu és un comportament incorrecte de Mané després del partit de Lliga de Campions del FC Bayern contra el Manchester City. A més, Mané rebrà una multa”, ha dit el club bavarès en un comunicat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)