Europa League

Sevilla té un altre color

Europa League. Amb l’aterratge de Mendilibar, el conjunt sevillista respira un altre aire. El tècnic s’estrena a Europa després de tres dècades entrenant

En dues setmanes, José Luis Mendilibar ha canviat la cara al Sevilla. 4 de 6 punts possibles en la lliga que han asserenat els ànims al bàndol blanc-i-vermell de la capital andalusa i, també, al vestidor, que pel que s’està veient no tenia massa harmonia amb l’anterior preparador, Jorge Sampaoli. “Sampaoli era un entrenador més seu”, va assegurar recentment el davanter Rafa Mir. “Ell et donava un paper per veure on jugaves. Feia coses que al futbolista el desquadraven”, va continuar. “Amb Mendilibar, molt bé, un home de futbol, que ha estat en molts equips”, va sentenciar. “Des del principi son millors sensacions”, va explicar també el migcampista Fernando Reges. “El que m’agrada més d’ell és que pressionarem a dalt. Som el Sevilla, i juguem contra qui sigui, som un club per guanyar, no per quedar-nos enrere esperant”, hi va afegir el brasiler.

Mentrestant, el tècnic de 62 anys disfruta. Avui (21 h), de fet, després de tres dècades dirigint, debuta a Europa com a entrenador, en l’anada dels quarts de final de l’Europa League que el Sevilla disputa al feu del Manchester United, el favorit al títol. “És el meu primer partit a Europa, ho afronto amb una il·lusió tremenda i amb ganes de competir i de treure un bon resultat aquí”, va manifestar ahir en la prèvia.

Feyenoord- Roma 18.45 h
Leverkusen- Saint Gilloise 21 h
Juventus- Sporting CP 21 h
M. United- Sevilla 21 h
*Els partits de tornada es disputen dijous vinent, 20 d’abril (21 h)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)