2a divisió FEF

La victòria obriria la porta

2a divisió FEF. L’Olot sap que assaltant el Rico Pérez tornarà a somiar tot i el triomf de l’Alzira, que el deixa a cinc punts del‘ play-out’

Hèrcules Olot

HÈRCULES:Carlos Abad, Mario Marín, Mario Gómez, Retu, Raúl Ruiz, Ribero, Sandro Toscano, Albert Ramis, Alvarito, Artiles i Michel.OLOT:Batalla, Aimar, Gonzalo, Uri Ayala, Callís, Castells, Vilanova, Urri, Valverde, Xumetra i Forgas.BAIXES:Cerdà, Carles Mas i Ferrán Brugué.LLOC I HORA:estadi José Rico Pérez d’Alacant (18 h).ÀRBITRE:Clemente Ortuño.

L’Olot té més vides que un gat. O això sembla. Quan tothom el donava per descendit, la victòria contra l’Alzira de l’última jornada ha fet que l’equip hi torni a creure, tot i que ahir l’Azira va superar el Deportivo Aragó (2-1) i això complica la vida als olotins, que queden a cinc punts del play-out i a set de la permanència quan en queden 12 per disputar-se. Molt complicat, però no impossible. “Anirem al camp de l’Hèrcules a aconseguir els tres punts com cada setmana, el Rico Pérez ens farà estar més pendents que mai. Hi anirem amb la màxima humilitat i respecte possible, així és com hem aconseguit millors resultats”, explica el tècnic, Albert Blázquez. I hi afegeix: “L’Hèrcules té un equipàs que és a prop del play-off, és el seu objectiu. Té molt clar on tirar les pressions i quina posició defensiva ha de tenir. Amb pilota tenen grans jugadors que marquen la diferència i li donen punts.” El de Besalú tindrà la baixa sensible de Cerdà, a més de les de Carles Mas i Brugué.

LA PRÈVIA

L’Hèrcules té clar on tirar les pressions i quina posició defensiva ha de tenir. Tenen grans jugadors que poden marcar la diferència
Anirem al Rico Pérez amb la màxima humilitat i respecte possible, com sempre
Albert Blázquez
entrenador de l’Olot
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)