2a divisió FEF

L’Olot assalta el Rico Pérez i alimenta les esperances de permanència (0-2)

L’Olot ha donat un cop sobre la taula assaltant el Rico Pérez i sumant tres punts que el mantenen en la lluita per la permanència (0-2). Un doblet d’Ernest Forgas, que en l’última jornada contra l’Alzira ja havia marcat dos gols, ha donat la victòria als de la Garrotxa, que han fet un partidàs tot i tenir la pressió de no poder perdre ja que els rivals directes –Prat, Alzira i Lleida Esportiu– havien guanyat els seus partits. Els de Blázquez estan vius i a falta de quatre jornades juguen contra tres equips en descens –l’Eivissa a casa i al camp del Mallorca B i el Prat–, a més del Badalona Futur en la penúltima jornada al municipal.

La primera part de l’Olot ha estat a l’alçada de tot el que es jugava el conjunt garrotxí a nivell classificatori. Els d’Albert Blázquez han tingut estones llargues de control a còpia de possessió i atacs amb criteri que han fet treballar la defensa rival i inquietar als aficionats presents al Rico Pérez. Valverde ha provat dues rematades gairebé consecutives, la primera ajustada al pal i la segona provant una vaselina que ha sortit per damunt del travesser. Forgas també ha tingut la seva després d’una bona combinació entre Urri i Manel Busquets i també l’expedició olotina ha demanat penal sobre Manel en una sortida arriscada del porter Carlos Abad.

En el segon acte, l’Hèrcules ha reajustat diversos posicionaments que l’han permès fer un pas endavant. Artiles, amb el cap, ha estat a punt de fer l’1-0 però la seva rematada ha sortit a fora, Batalla ha salvat a l’Olot amb una gran aturada i Luque també ha provat sort. Als d’Albert Blázquez els ha costat arribar a l’àrea rival però, a partir de l’hora de joc tot ha canviat. En el 61, Valverde sense angle ha rematat forçat davant de Carles Abad i en el 70 Gonzalo, sol com un mussol, ha rematat a fora al segon pal una centrada de Callís que Forgas no ha pogut tocar en primera instància. L’Olot, intens en la pressió, ha pogut recuperar la pilota en camp contrari i, en una d’aquestes Vilanova ha filtrat una bona passada que ha deixat sol Forgas davant del porter i l’ha superat per fer el 0-1 (74’).

Amb l’Hèrcules nerviós i desfet, i la seva afició encesa, un xut de Valverde l’ha desviat Forgas, que ha tornat a superar Abad per establir el 0-2 que ha estat definitiu i que alimenta les esperances de la parròquia olotina per aconseguir la permanència.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)