3a divisió FEF

L’Europa i el Sant Andreu perden i el títol es decidirà en l’última jornada

3a divisió FEF. El San Cristóbal i l’Hospitalet s’han assegurat la classificació per al ‘play-off’ d’ascens, en què també hi serà el Peralada i qui no guanyi la lliga

El final de temporada a 3a divisió FEF està sent una absoluta bogeria des de l’empat entre el Sant Andreu i l’Europa al Narcís Sala que va deixar dos punts de diferència al capdavant de la classificació a favor dels graciencs. I és que en les dues últimes jornades han ensopegat tots dos equips. La setmana passada el Sant Andreu va empatar al final del partit contra el Girona B i l’Europa va fer al mateix a casa contra l’Hospitalet, mentre que aquesta tarda l’Europa ha perdut al camp del Vilassar de Mar (1-0) i el Sant Andreu ha perdut a casa contra el Vilafranca (2-3). Amb aquests resultats l’Europa arribarà líder a l’última jornada, sabent que en farà prou amb un empat a casa contra la Muntanyesa, que no s’hi juga res, per guanyar la lliga i aconseguir l’ascens a 2a divisió FEF. Si perd, el Sant Andreu guanyaria la lliga si guanya al camp de la FE Grama, que tampoc s’hi juga res.

La resta, molt decidit

Aquesta penúltima jornada sí que ha servit perquè el San Cristóbal i l’Hospitalet s’assegurin la classificació per al play-off d’ascens a 2a divisió FEF, en què també hi serà el Peralada i qui no guanyi la lliga entre l’Europa i el Sant Andreu.

D’altra banda, el Sants i el Vilassar, tot i la victòria contra l’Europa, han confirmat el seu descens a la futura superlliga catalana, mentre que el Vilafranca ha sortit de la zona de descens, on hi arrencarà en l’última jornada la Rapitenca. Els vilafranquins, però, encara poden baixar, igual que el Badalona, i és que l’última posició de descens directe –després hi poden haver els compensats– es decidirà entre aquests tres equips.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)