3a divisió FEF

El títol de lliga, entre l’Europa i el Sant Andreu

L’última jornada de 3a FEF decidirà el campió, l’ordre de posicions per a la lligueta d’ascens i la zona de descens

Avui a les 12 h es juga l’última jornada de 3a divisió FEF, corresponent a la número 30. En aquesta hi ha el títol de lliga en joc, amb l’Europa i el Sant Andreu com a únics aspirants. Els escapulats són líders amb 57 punts i dos d’avantatge, i per no guanyar el campionat haurien de perdre el seu partit contra la Montañesa a casa i que el Sant Andreu guanyés contra la Grama a domicili. Cap dels dos rivals s’hi juga res. Sigui com sigui, el perdedor d’aquest duel ja és segon matemàticament, i jugaria el play-off d’ascens.

El San Cristóbal, amb 49 punts, i l’Hospitalet i el Peralada, tots dos amb 48, són els altres tres que tenen la plaça assegurada a la lligueta per pujar. En cas de triple empat de punts, es quedarien en les mateixes posicions per la diferència de gols particular.

Pel que fa al descens, malauradament el Sants i el Vilassar ja tenen impossible la salvació matemàticament. La plaça que queda de descens directe se l’han de repartir entre la Rapitenca i el Badalona, i juntament amb el Tona la resta s’hauran de repartir l’ordre per als descensos no compensats. La Rapitenca és la que parteix en antepenúltima posició, amb 29 punts. Els seus dos adversaris en tenen 30. En cas de triple empat, les posicions es quedarien com estan ara, i només el Vilafranca té el goal average en contra amb la Rapitenca. El Tona, amb 32 punts, té la diferència de gols en contra amb el Vilafranca. Els enfrontaments que decidiran la part baixa de la taula són Vilafranca-l’Hospitalet, Badalona-Tona i Castelldefels-Rapitenca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)