3a divisió FEF

L’Europa aconsegueix l’ascens a 2a divisió FEF

L’Europa jugarà la temporada que ve a 2a divisió FEF. Després d’unes últimes jornades caòtiques en la lluita pel títol amb el Sant Andreu, els graciencs han segellat l’ascens aquest migdia amb la victòria contra la Muntanyesa (2-0) gràcies a les dianes de Cano i Nolla, de penal. A més, el Sant Andreu no havia fet la feina, i és que els quadribarrats no han passat de l’empat al camp de la FE Grama, de manera que l’Europa ha acabat la lliga amb 60 punts, quatre més que el Sant Andreu.

El Sant Andreu encara lluitarà per l’ascens en el play-off, que arrencarà la setmana que ve, en què s’enfrontarà al Peralada en la primera eliminatòria. L’altre duel serà el que enfrontarà el San Cristóbal, tercer, amb l’Hospitalet, quart.

El Vilafranca baixa

En la zona baixa de la classificació la decepció se l’han endut el Vilafranca, que ha perdut a casa contra l’Hospitalet (3-5) i ha vist com la Rapitenca, que ha guanyat al camp del Castelldefels (1-2), el condemnava al descens a la superlliga catalana. El Badaona, tretzè, de moment està salvat, però haurà d’esperar els possibles descensos compensats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)