1a divisió FEF

El Sabadell guanya a l’Atlètic Balears i deixa la permanència a tocar (3-1)

Els arlequinats s’imposen a un rival directe i encadenen la tercera victòria consecutiva per deixar el descens a una distància important quan resten només quatre jornades

El Sabadell guanya a l’Atlètic Balears (3-1) a la Nova Creu Alta i deixa l’objectiu de la salvació molt a prop. Els gols de Pau Víctor, Cristian Herrera i Vladys han donat la tercera victòria consecutiva als de Miki Lladó, que se situen, momentàniament, a sis punts del descens.

Ha sortit bé al partit el conjunt arlequinat amb la confiança que havien donat les dues últimes victòries consecutives. I al minut 12 la Nova Creu Alta ha trobat un altre motiu per celebrar. Una gran acció individual de Cristian Herrera ha acabat amb una rematada al pal, però, en el rebuig, el davanter ha tingut la sang freda per no tornar a xutar i ha regalat el gol a Pau Víctor amb una assistència en safata.

Però no només el Sabadel arribava amb la confiança pels núvols, també el Balears, i ha reaccionat en menys de dos minuts amb una gran jugada col·lectiva que ha finalitzat Xisco per empatar. Ha tingut el segon el mateix Xisco en un servei de cantonada, però ha estat el Sabadell qui ha generat més ocasions i més clares. Altimira i Pau Víctor han perdonat abans del descans.

Entre el mateix Pau Víctor i Carrión han posat a prova la porteria de Lucas Díaz a la represa, sense fortuna. El partit s’ha anat tancant amb el pas dels minuts, conscients els dos conjunts del que s’estaven jugant i que una derrota podia suposar trencar la bona dinàmica.

Però una victòria era un pas de gegant cap a la tranquiñ·litat, i Cristian Herrera ho sabia. Ha regalat el primer a Pau Víctor, i a falta d’un quart d’hora pel final s’ha inventat un autèntic golàs per deixar la permanència del Sabadell a tocar. Ha rebut una passada d’Alberto Fernández a l’interior de l’àrea, ha retallat a Olaortua amb la dreta per deixar anar una fuetada sensacional amb l’esquerra que ha fet esclatar l’estadi. 7 gols en 13 jornades per un Herrera absolutament diferencial des de la seva arribada al gener. El duel l’ha tancat, com fa dues setmanes, el jove Vladys amb el tercer i definitiu.

El Sabadell suma un triomf fonamental, un més. Tres victòries consecutives dels de Miki Lladó en el moment més important de la temporada. Nou punts d’una tirada que deixen l’equip molt a prop de confirmar la seva presència a 1a FEF per la temporada vinent quan falten quatre jornades pel final. Tocarà liquidar-ho encara, però el descens és a sis punts i els arlequinats no volen saber-ne res més.