1a divisió FEF

El Nàstic perd davant el Real Unión a casa i es posa en un embolic (0-1)

Un error groller del porter Dani Parra els primers minuts dona el triomf a un rival directe i els granes queden a tan sols tres punts del descens quan resten quatre jornades

El Nàstic perd davant el Real Unión d’Irún al Nou Estadi (0-1) i es posa en una realitat realment complicada quan falten quatre jornades pel final del campionat. A tan sols tres punts del descens i amb l’obligació de guanyar la setmana vinent a domicili si no vol veure’s jugant autèntiques finals en les últimes jornades.

No podia començar pitjor el partit pel Nàstic. Al minut 8, una centrada des de banda esquerra sense cap mena de perill ha acabat amb una errada grollera del jove porter Dani Parra, que no ha blocat i ha regalat el gol a Aramburu. S’avançaven els visitants i els granes veien com se’ls complicava la vida, i molt. Han intentat reaccionar els tarragonins, però, una setmana més, s’han mostrat encallats i amb poques idees. Tot i això, els de Dani Vidal han generat situacions de finalització, malgrat que sense gens d’encert.

A la represa, el Nàstic ha tingut trams on ha aconseguit acorralar als d’Irún a la seva àrea, traient aigua de tot arreu davant les escomeses dels granes, amb un Andy Escudero molt actiu. Ho han provat per tots els camins fins al final, però tampoc ha arribat l’empat, no hi ha hagut manera. Han regnat la nul·la efectivitat i les aparicions de la defensa i el porter rival.

El Nàstic perd un partit que no podia perdre i es posa ara en una situació realment delicada. L’equip queda a tan sols tres punts del descens, a tan sols un partit de la zona vermella. La realitat és que l’equip ha perdut els últims dos partits i que no ha estat capaç de guanyar en els tres últims duels a casa. Toca ara visitar la UD Logroñés, enfonsat en el descens, i rebre al Cornellà, un rival més que directe pels tarragonins.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)