2a divisió FEF

El pitjor final possible

2a divisió FEF. L’Olot perd al camp del Mallorca B i, amb la victòria de l’Alzira, consuma el descens a 3a divisió FEF a falta de dues jornades

Mallorca B 2 Olot 0

MALLORCA B:Quevedo; Miguelito, David López, Coulibaly, Marcos Fernández; Miquel Llabrés, Luis Montiel (Tófol, 70’); Montalbán (Valverde, 91’), Giaquinto (Lázaro, 70’), Luna (Quintanilla, 70’); i Jaume Tovar (Gálvez, 91’).OLOT:Batalla; Callís, Uri Ayala, Lluís Aspar (Castells, 72’), Bigas; Terma (Forés, 58’), Urri (Xumetra, 90’), Eric Vilanova (Ot Serrano, 72’); Valverde, Manel Busquets (Eloi Amagat, 58’) i Ernest Forgas. GOLS:1-0 (55’) Montalbán. 2-0 (69’) Tovar. ÀRBITRE:García Acosta.T.G.:als locals Marcos Fernández i Llabrés; i als visitants Lluís Aspar i Uri Ayala.

L’Olot, després de perdre al camp del Mallorca B, és matemàticament equip de 3a divisió FEF per a la temporada que ve. Després de remar molt durant tota la segona volta i d’acostar-se moltes vegades a les posicions de permanència, els olotins han acabat certificant el descens de categoria a falta de dues jornades per acabar la lliga, i amb unes sensacions molt i molt pobres, que tiren per la borda la feina feta. I és que, després de la nefasta primera volta, era clar que el descens seria molt complicat d’evitar, però al final ha acabat arribant de la pitjor manera possible, ja que els d’Albert Blázquez i Iñigo Arriola han perdut contra l’Eivissa i el Mallorca B, dos equips que no tenien cap aspiració d’aconseguir la permanència. De fet, el filial mallorquí, ahir ja va arrencar el partit sent equip de 3a divisió FEF, però això no va impedir que demostrés més ambició que els olotins i acabés aconseguint una victòria més que merescuda.

La sensació és que l’Olot va afrontar el partit d’ahir sense creure que la permanència era possible. En la primera part, els garrotxins encara van tenir alguna ocasió per obrir el marcador, sobretot en un xut d’Urri, després d’una bona jugada col·lectiva, que es va estavellar al pal (39’). Tot i això, qui va generar més ocasions de perill va ser el Mallorca B, que va fer que el porter Batalla fos el millor jugador de l’equip, amb dues grans intervencions per evitar el primer gol dels balears.

En la segona part, el guió va ser el mateix i Batalla va haver de tornar a aparèixer per evitar, una vegada més, el primer gol amb una gran aturada en un un contra un. El drama olotí es veia a venir i va acabar arribant a partir del minut 56, quan Montalbán va marcar l’1-0. Era el moment de treure l’orgull, però l’Olot no va poder. Enfonsats moralment, els garrotxins no van tenir capacitat de reacció, i en el minut 69 va arribar la sentència, quan, després d’una sèrie de despropòsits en defensa, Tovar va marcar el definitiu 2-0. Els últims vint minuts van ser un calvari per a l’Olot, que no va disposar d’ocasions per poder tornar a entrar en el partit i evitar una derrota que, combinada amb la victòria de l’Alzira hores més tard al camp de l’Hèrcules, va certificar el descens dels garrotxins a 3a divisió FEF.

Hem intentat fer el que hem pogut. Hi ha coses que em costen d’entendre, com que ens faci tanta por tenir la pilota i jugar
Hem de reflexionar i trobar els perquès. Ens ha faltat personalitat. És molt fotut