3a divisió FEF

Acord perquè hi hagi 18 equips a tercera FEF

Si la comissió delegada ho valida, només baixaria el Sants, i el Vilafranca i el Vilassar se salvarien pendents dels descensos de compensació

Aprofitant la final de copa a Sevilla, la federació espanyola ha fet una reunió de presidents territorials i ha pres una decisió sorprenent, tenint en compte que altera les normes de competició en ple mes de maig. Amb la lliga regular de tercera divisió FEF acabada, la federació ha decidit que la temporada que ve la categoria estigui formada per 18 equips, en comptes dels 16 que tenia. La decisió ha de passar ara pel vistiplau de la comissió delegada. Si ho valida, en comptes dels tres descensos, n’hi haurà un. I el Vilafranca i el Vilassar, que ja tenien assumit el descens a la superlliga –la nova categoria del futbol català–, se salvaran, sempre que no els afectin descensos de compensació. L’únic descens segur és el del Sants, que va tancar la lliga com a cuer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)