El Peralada diu adeu a una temporada de matrícula d’honor (1-0)

El Peralada ha caigut eliminat a les semifinals del play-off d’ascens a la segona divisió FEF contra el Sant Andreu. Un gol d’Albertito ha lligat l’eliminatòria quadribarrada, tot i que el conjunt de Miquel Ángel Muñoz ha disposat de grans ocasions per igualar el duel (1-0).

A la primera meitat, Aroca ha fet una gran actuació en un matx que estava molt obert en les dues àrees. En el minut 5, el porter xampanyer ha aturat un xut creuat d’un Josu, omnipresent en atac. Tot i l’anada i tornada constant dels dos equips, el Peralada ha pogut amb xuts d’Adrià Méndez i Marc Nierga que no han trobar porteria. A la primera, Lluís Micaló ha estat substituït amb molèsties, en el seu lloc ha entrat Carles Gallardo.

Als segons quaranta-cinc minuts, l’efectivitat quadribarrada ha estat important per guiar el rumb de l’eliminatòria. Nierga ha fet volar al porter local Jaime en un xut des de la distància. En els primers 15 minuts, Aroca ha estat decisiu per deixar la porteria a zero. La més clara un u contra u amb Josu que ha desviat amb la mà a córner. El gol local ha arribat amb un xut des de fora l’àrea que ha agafat a Aroca avançat. Sense temps per reaccions, el Peralada no ha pogut atacar a un Sant Andreu molt fi en els últims 30 metres i amb una gespa artificial molt complicada per jugar. L’efectivitat ha estat clau per un matx que ha estat molt igualat i que Albertito ha posat el toc de qualitat.