3a divisió FEF

L’únic camí és el de creure-hi fins al final

‘Play-off’ d’ascens a 2a divisió FEF. El Peralada visita el Sant Andreu amb l’objectiu de capgirar al Narcís Sala el 0-1 de l’anada

Sant Andreu Peralada

SANT ANDREU:Jaime González, Méndez, Noguera, Casti, Genís Blasco, Guzmán, Carreón, Iker García, Josu, Fassani i Albertito.PERALADA:Aroca, Varese, Micaló, Alan Baró, Sergi Romero, Palacios, Pol Gómez, Marc Gelmà, Adrià Méndez, Sergi Solans i Marc Nierga.ÀRBITRE:Serrat Susi.HORA:18.05 h, La Xarxa.

És més complicat que mai, però no impossible. El 0-1 de l’anada al municipal de Peralada complica les coses al conjunt xampanyer, però els de Miquel Àngel Muñoz no tenen cap intenció d’abaixar els braços i visitaran el Sant Andreu (18.05 h) amb l’objectiu de capgirar el resultat i superar la primera eliminatòria del play-off d’ascens a 2a divisió FEF. Per fer-ho, els empordanesos necessiten guanyar de dos gols, ja que una victòria per un únic gol els serviria per forçar la pròrroga, però després dels 120 minuts no els serviria per anar a penals perquè qui superaria l’eliminatòria és el Sant Andreu, millor classificat en la lliga regular. “És un partit de 180 minuts i estem perdent en la mitja part. Sabem que serà difícil perquè ens enfrontem a un gran equip, que podria haver guanyat la lliga, i l’ambient serà espectacular, però tenim el convenciment que ho podem aconseguir”, indica el tècnic del Peralada, Miquel Àngel Muñoz.

Com va passar en l’anada, s’espera que el partit estigui marcat per la igualtat, però el Peralada confia que aquesta vegada els detalls, en un camp que sempre li ha anat bé, li vagin a favor. “Podem fer poques coses diferents perquè sempre serem fidels a la nostra idea de joc, però hem de ser més contundents en atac, que és el que ens va faltar en l’anada. Sabem que podem treure les nostres virtuts en totes le situacions i si fem bé el nostre paper tindrem possibilitats de passar”, analitza el tècnic xampanyer, que com en el partit d’anada només tindrà la baixa en atac de Marc Medina.

LA PRÈVIA

Estem perdent en la mitja part i sabem que serà difícil, però tenim el ple convenciment que som capaços de capgirar-ho
Serem fidels al nostre estil. Sabem que podem treure les nostres virtuts en totes les situacions
Miquel Àngel Muñoz
entrenador del peralada
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)