Champions

Taules a Madrid (1-1); decidirà Manchester

El Real Madrid i el Manchester City han empatat (1-1) en l’anada de semifinals de la Champions League disputada al Santiago Bernabéu. Ha estat un duel amb dues parts molt marcades; la primera clarament de l’equip que entrena Pep Guardiola, que s’ha acabat emportant el Madrid. I la segona, més equilibrada, en què ha empatat l’equip anglès.

En la primera meitat doncs, la història de sempre. El City, superior, jugant a camp rival, contra un Real Madrid que estava sobrepassat davant del monòleg. Ho han intentat De Bruyne, Rodri i Haaland, i s’han trobat amb Courtois. No la rascava el conjunt blanc, fins que en una transició ràpida iniciada per Modric, portada per Camavinga i finalitzada per Vinicius (36’) amb un golàs des de fora de l’àrea, s’ha avançat.

Després del descans, ja hi ha hagut moment per tots dos, no ha estat el domini citizen de la primera part. Tot i això, ha estat quan ha arribat l’empat dels sky blues. De Bruyne (67’), amb un xutàs des de la frontal ha fet l’1-1 amb el qual ha finalitzat el matx. Decidirà Manchester.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)