3a divisió FEF

El Sant Andreu agafa avantatge al camp del San Cristóbal (0-1)

El Sant Andreu agafa avantatge en la final catalana cap a l’ascens a segona FEF, amb un resultat de molt valor al camp del San Cristóbal (0-1). El partit ha estat equilibrat, però els andreuencs –amb el suport d’uns 200 aficionats a Ca n’Anglada– han fet valer l’efectivitat. L’eliminatòria, prèvia a la final estatal que determinarà l’ascens, es resoldrà al Narcís Sala.

El San Cristóbal ha tingut la primera ocasió ben aviat (3’), però el Sant Andreu ha estat més efectiu i ha marcat el 0-1 (29’). Ha estat en un servei de banda, en què Carrión, després d’un refús enrere d’un defensa, ha caçat la pilota i ha batut el porter local. Els vallesans no s’han arronsat, i Tom (33’) i Sanku (36’) han buscat l’empat abans del descans.

En la segona part, els barcelonins s’han dedicat a controlar la situació, evitar ensurts, no han arriscat gaire i s’han mantingut ferms al darrere. El conjunt egarenc ha buscat el gol de l’empat, però li ha costat crear perill. Ja en la recta final, Abde ha fet un xut que Jaime ha aturat bé (80’). L’ocasió més clara per a l’1-1, però, l’ha tingut Ranera, amb un cop de cap (86’).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)