3a divisió FEF

El Narcís Salà dictarà sentència

L’últim esglaó abans d’assolir l’ascens a segona divisió FEF es decidirà avui. Sant Andreu i San Cristóbal es veuran les cares en la tornada de la final del play-off de tercera divisió a les sis i cinc minuts de la tarda (18:05h). En l’anada, els quadribarrats van aconseguir el triomf per la mínima a Ca n’Anglada gràcies a un gol de Jorge Carreón al primer temps (0-1).

El Municipal Narcís Sala viurà aquesta tarda una nova final després de quedar-se a les portes la temporada passada perdent contra l’Olot a semifinals. Per altra banda, el San Cristóbal també torna a un play-off un any més tard, aquesta vegada, el conjunt barceloní haurà d’aconseguir una fita història pel club davant d’un estadi que s’espera que es fregui el ple absolut amb cinc mil persones. L’enfrontament es podrà seguir per la Xarxa a la TDT i als canals digitals de la XarxaMés.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)