Europa League

Suso i Lamela regalen una altra final al Sevilla (2-1)

Europa League.

L’idil·li del Sevilla amb l’Europa League és digne d’estudi. Una cosa de bruixes. L’equip andalús tornarà a jugar l’enèsima final d’aquesta competició després de superar avui el difícil escull de la Juventus per 2-1. Mendilibar contra Mourinho el dia 31 de maig a Budapest.

Classificació heroica del Sevilla que ha segellat el seu accés a la final després de remuntar el gol inicial de Vlahovic (65’) i de marcar el gol de la victòria en la pròrroga. Ha estat obra de Lamela, de cap, després d’una centrada de Bryan Gil (94’). Suso, amb un gran xut des de fora l’àrea, és qui havia forçat la pròrroga.

El Sevilla ha acabat el partit amb un home menys per l’expulsió de Marcos Acuña. Els andalusos havien estat perjudicats pel VAR en el tram final de la primera part, després d’un clar penal de Cuadrado a Oliver Torres no assenyalat. Gol anul·lat a Locatelli també en el primer temps.