1a femenina

Derrota del Llevant les Planes per tancar la temporada (2-0)

El Llevant les Planes ha tancat la seva temporada del retorn a la màxima categoria amb una derrota intranscendent a camp de l’Sporting Huelva (2-0).

El conjunt de Sant Joan Despí ha sortit a jugar amb la tranquil·litat de tenir la feina feta i ser equip de la primera divisió per una temporada més. En canvi, l’equip local estava molt necessitat de punts per mantenir la categoria i s’ha notat des del primer moment, ja que s’ha bolcat en atac i ha exercit una pressió alta que ofegava a les de Ferran Cabello, que han tingut moltes dificultats per tenir la pilota. Empès per una afició que ha omplert les graderies de l’estadi, l’Sporting Huelva ha trobat el primer gol gràcies a un penal comès per Esther en una acció dins l’àrea quan Bacic ja havia blocat l’esfèrica després d’un córner. Patri Ojeda no ha fallat malgrat que la portera ha endevinat la trajectòria (19’). El gol ha esperonat més a les locals. Primer Bacic ha tret la rematada d’Edgren i després María Ruiz ha recollit una pilota morta per fer el segon (22’). Elena Julve ha tingut la primera del Llevant les Planes en un remat que ha sortit prop del pal (27’).

El conjunt de Sant Joan Despí ha sortit millor després del descans, més calmat i tenint més la pilota davant un Sporting que també ha baixat les revolucions. De fet, Irina ha rematat al pal i ha estat a punt de retallar distàncies (49’). També l’Sporting ha topat amb la fusta després d’un córner (70’). Les forces s’han igualat en la segona meitat, però el Llevant les Planes no ha pogut marcar en el darrer partit de la temporada ni esgarrapar cap punt.

Amb aquest resultat, les de Ferran Cabello tanquen el curs en onzena posició i l’Sporting Huelva aconsegueix la permanència, igual que el Vila-real. En canvi, Alabès i Alhama, que s’enfrontaven entre ells i han empatat, baixen a la primera federació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)