1a divisió

El València farà fora els seguidors que van insultar

Mesures. El club xe assegura que ho està analitzant i que expulsarà de per vida els involucrats. La fiscalia de València obre d’ofici una investigació

Després de l’episodi amb Vinícius de protagonista, són diverses les autoritats que es van posar en marxa per intentar resoldre’l. El València, el club local en l’enfrontament amb el Madrid diumenge, va assegurar que “expulsarà de l’estadi de per vida els aficionats que van proferir gestos racistes a Vinícius”. En aquest sentit, la policia ja ha identificat un dels seguidors, i en l’entitat valencianista estan treballant de manera coordinada per confirmar altres possibles implicats. D’altra banda, la fiscalia de València ha obert d’ofici una investigació per determinar si els esmentats insults constitueixen un delicte d’odi.

Pel que fa al Real Madrid, que va escenificar el suport a Vinícius, a més de diversos comunicats, amb una trobada, ahir mateix, amb el president Florentino Pérez, va anunciar que va presentar una denúncia a la fiscalia general de l’Estat, a l’àrea de delictes d’odi i discriminació, perquè s’investiguin els fets i s’aclareixin responsabilitats. També l’Associació de Futbolistes Espanyols (AFE) i el Moviment Contra la Intolerància van presentar una denúncia igual al mateix lloc.

Sis àrbitres, al carrer

L’àrbitre del VAR del València-Madrid, Ignacio Iglesias Villanueva, l’encarregat d’advertir De Burgos Bengoetxea de l’agressió de Vinícius a Hugo Duro que va representar la vermella directa al brasiler, serà destituït. El Real Madrid reclamava que al col·legiat principal no se li va mostrar que Hugo Duro agafava pel coll Vinícius, cosa que, al seu parer, hauria d’haver costat l’expulsió també al futbolista del conjunt valencianista. La FEF ha pres aquesta decisió, que serà efectiva a partir del proper curs, i que afectarà, amb ell, cinc àrbitres de VAR més.

A Vinícius, que va ser expulsat, se li pot haver acabat la lliga

El brasiler, que no destaca precisament per un comportament exemplar sobre el terreny de joc, va acabar fora de si diumenge a Mestalla, va ser expulsat per una agressió a Hugo Duro enmig d’una batussa, i va abandonar la gespa desafiant Mestalla i fent gestos en què enviava l’equip local a segona divisió. La temporada sembla que se li ha acabat, ja que en l’acta l’àrbitre parla de vermella directa per haver “colpejat”, fet que se sol castigar amb tres partits, els que queden de lliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)