3a divisió FEF

El tot o res, a Salamanca

‘Play-off’ d’ascens a la 2a divisió FEF. El Sant Andreu s’ho jugarà tot en la tornada

Sant Andreu 1 Salamanca 1

SANT ANDREU:Jaime; Méndez, Casti, Noguera, Blasco; Carreón, Iker García (Cargol, 76’); Pochito (Aparicio, 65’), Albertito (Vives, 86’), Josu; i Arranz (Martí Alonso, 86’).SALAMANCA:Villanueva; Miguelito, Pablo, Souley, Poveda; Amaro, Benito (Mati, 68’), Tulio (Peli, 86’); Alvarito (David Franco, 73’), Gabri (Marc, 86’) i Javi Navas.GOLS:1-0 (19’) Carreón. 1-1 (45’+1) Tulio.ÀRBITRE:López Santos (comitè de Tenerife).T.G.:a Méndez i Pochito, del Sant Andreu, i a Tulio, Alvarito i David Franco, del Salamanca.PÚBLIC:4.619 espectadors al Narcís Sala.

El Sant Andreu disputarà una autèntica final en terreny enemic. L’empat en l’anada de la final del play-off d’ascens a la segona federació va acabar en empat. Ningú es va emportar el primer punt. L’Helmántico de Salamanca decidirà quin equip aconsegueix pujar.

El Narcís Sala es va vestir de gala per a l’ocasió. L’afició va empènyer el conjunt de Xavi Molist, que va vorejar la victòria. El Sant Andreu va jugar una bona primera part i es va avançar en el marcador gràcies a un golàs de Carreón. Va ser el preludi d’un període d’ocasions clares per als barcelonins, que van perdonar. La conseqüència va ser una pilota penjada a l’àrea en el temps afegit del primer temps que va significar l’empat visitant. Tot es decidirà en la tornada de diumenge.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)