Territorial

El Quart, el Barça i el Llevant, campions al memorial Barceló

El camp municipal de Tordera va viure un altre cap de setmana de plena activitat amb la disputa de la 24a edició del memorial Josep Barceló, tota una referència dels torneigs de futbol 7. Organitzat en tres categories diferents, els títols van ser per al Quart, el Barça i el Llevant.

En la categoria aleví de segon any (2011), el Quart es va imposar al Terrassa (2-0) en la final. En aleví de primer any (2012), el títol va ser per al Barça, que es va imposar en la tanda de penals al Llevant després d’un partit trepidant (4-4). I en benjamí, el Llevant va superar el Vila-real (5-2).

Amb 48 equips participants, es van jugar més d’un centenar de partits. El memorial va néixer quan un grup de pares de jugadors del Tordera presentés un projecte a la directiva per fer un torneig i pocs dies després Josep Barceló, jugador del primer equip, va perdre la vida en un tràgic accident de moto. El memorial s’ha anat consolidant gràcies a un grup nombrós de voluntaris i el club.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)