Mundial

Un tiroteig a Nova Zelanda amb diversos morts marca les hores prèvies al mundial femení

Aquesta passada matinada s’ha produït un tiroteig a Auckland, la ciutat més poblada de Nova Zelanda i seu del partit inaugural del mundial femení que ha arrencat aquest mateix matí. L’incident ha tingut lloc al centre de la ciutat i ha provocat almenys tres morts –entre ells l’autor dels fets– i diversos ferits.

L’hotel de la selecció noruega es trobava prop del lloc del tiroteig, però la federació ja ha informat que tots els membres del combinat estan bé, tal com també ha fet l’equip de Nova Zelanda, rival del conjunt noruec. La FIFA ha informat que el seu president, Gianni Infantino, s’ha posat en contacte amb les autoritats del país just després de l’incident i que el fet ha estat completament aïllat i que no està relacionat amb la competició. De fet, el partit inaugural s’ha disputat sense cap problema i hi ha hagut un minut de silenci en record de les víctimes abans del xiulet inicial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)