Mundial

Noruega es complica la classificació per a vuitens (0-0)

Grup A. Graham Hansen i Ingrid Engen han estat suplents per decisió tècnica

La selecció noruega té molt difícil seguir en aquest mundial. El combinat escandinau, que va perdre en el debut contra Nova Zelanda, no ha passat de l’empat a zero davant Suïssa. Tot plegat, en un context de partit molt enrarit. La seleccionadora noruega, Hege Riise, ha deixat a les blaugrana Graham Hansen i Ingrid Engen a la banqueta per decisió tècnica, després que totes dues fossin crítiques amb el joc de l’equip. Per a rematar-ho, Ada Hegerberg, que era titular i ha saltat al camp fins que ha acabat la cerimònia dels himnes, s’ha retirat als vestidors per unes suposades molèsties.

Suïssa, amb Crnogrcevic en l’onze titular, ha estat millor en els primers compassos del joc, mentre Noruega no inquietava en excés l’àrea rival. La blaugrana ha tingut una bona ocasió a la mitja hora de partit, però el seu xut ha sortit massa alt. Thalmann, la portera suïssa, ha estat clau per mantenir viu el seu equip amb nombroses aturades de mèrit al llarg dels 90 minuts. Ja a la segona part, tant Hansen com Engen han entrat al camp. L’extrem blaugrana ha generat una bona ocasió després d’una jugada individual, però tampoc ha pogut desequilibrar la balança a favor de la selecció noruega.

Amb aquest resultat, Suïssa suma 4 punts i lidera el grup A. Nova Zelanda es manté segona amb 3 punts malgrat haver perdut contra les Filipines aquest matí (0-1). L’equip del sud-est asiàtic és tercer i Noruega tanca la classificació amb un sol punt quan només queda una jornada de la fase de grups.