Mundial

Crnogorcevic, Graham Hansen i Engen jugaran els vuitens de final

Suïssa i Noruega s’han assegurat el bitllet per als vuitens del final del mundial. O el que és el mateix, tres jugadores del Barça continuen endavant en la competició.

El conjunt noruec, que havia generat molts dubtes en les dues primeres jornades i que ha estat més protagonista fora del camp que dins, ha anat per feina. En mitja hora ja guanyava per 3-0 contra Filipines amb un doblet de Roman Haug i un altre de Graham Hansen. El festival ha continuat en el segon temps fins al 6-0 final.

Més emocionant ha estat el duel entre Suïssa i Nova Zelanda, una de les amfitriones (0-0). La golejada de Noruega obligava a les neozelandeses a guanyar, ja que l’empat classificava a Suïssa. L’amfitriona ha tingut ocasions per vèncer, però ha estat el combinat de Crnogorcevic el que ha accedit als vuitens de final.

Una de les dues seleccions, Suïssa o Noruega, serà rival d’Espanya en els vuitens de final. Si la selecció espanyola queda primera de grup, s’enfrontarà a Noruega, segona. Si, al contrari, el combinat de Vilda perd demà contra el Japó i acaba en segona posició, es creuarà amb Suïssa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)