Mundial

Un altre cop Chloe Kelly

Agònic. La jugadora del City, heroïna en l’Eurocopa passada, transforma el penal decisiu contra Nigèria i dona a Anglaterra el passi als quarts de final després de 120 minuts molt igualats

Anglaterra (4) 0 Nigèria (2) 0

ANGLATERRA:Earps; Bright, Carter, Greenwood; Bronze, Stanway, Walsh (Zelem, 120’), James, Daly; Hemp (England, 106’) i Russo (Kelly, 88’).NIGÈRIA:Nnadozie; Alozie, Ohale, Demehin, Plumptre; Ayinde (Echegini, 91’), Ucheibe; Kanu (Ordega, 81’), Payne (Oparanozie, 114’), Ajibade; i Onumonu (Oshoala, 58’).PENALS:0-0: Stanway falla. 0-0: Oparanozie falla. 1-0: England, marca. 1-0: Alozie falla. 2-0: Daly, marca. 2-1: Ajibade, marca. 3-1: Greenwood, marca. 3-2: Ucheibe, marca. 4-2: Kelly, marca.ÀRBITRA:Melissa Borjas (hondurenya).T.G.:cap.T.V.:a James.

La pressió no existeix per a Chloe Kelly. Ja pot ser la pròrroga d’una final de l’Eurocopa amb més de 87.000 persones omplint Wembley o una tanda de penals. Apareix en els moments decisius. Ella va fer el gol que va donar el títol europeu l’estiu passat i va marcar el penal decisiu en la Finalíssima d’aquest any contra el Brasil. Ahir va tornar a assumir tota la responsabilitat transformant el llançament definitiu per enviar Anglaterra als quarts de final del mundial. L’aire que necessitava la campiona d’Europa després de 120 minuts de patiment.

I és que el combinat de Sarina Wiegman va suar contra una valenta Nigèria, que va enviar fins a dues rematades a la fusta. El conjunt africà va incomodar Anglaterra i va trepitjar més àrea que no pas el seu rival, espès en atac i amb problemes per generar perill. El VAR també va jugar el seu paper fent revisar a la col·legiada una acció que, afortunadament per a les angleses, no va tenir conseqüències en el partit, però sí que pot tenir-les en la competició. Lauren James, frustrada després d’una discreta actuació, va trepitjar Alozie de manera voluntària i sense haver-hi la pilota en joc. La groga va convertir-se en vermella. James, autora de tres gols, es perdrà els quarts de final i la FIFA podria imposar-li algun partit més.

BAIXA

Lauren James perd els nervis en una acció innecessària i acaba expulsada
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)