Mundial

La il·lusió d’un país

Amfitriona. Austràlia tomba Dinamarca amb Kerr i davant més de 75.000 persones

Austràlia 2 Dinamarca 0

AUSTRÀLIA:Arnold; Carpenter, Hunt, Kennedy, Catley; Hayley Raso (Kerr, 80’), Gorry, Foord (Yallop, 90’+5), Cooney-Cross; Van Egmond (Vine, 80’) i Fowler (Polkinghorne, 90’+1).DINAMARCA:Christensen; Sevecke (Brunn, 63’), Ballisager, Simone Boye, Veje; Thomsen, Kühl (Hasbo, 73’), Holmgaard (Troelsgaard, 82’), Madsen (Gejl, 63’); Vangsgaard (Snerle, 82’) i Pernille Harder.GOLS:1-0 (29’) Foord. 2-0 (70’) Hayley Raso.ÀRBITRA:Rebecca Welch (anglesa).T.G.:a Thomsen.

Austràlia no vol despertar del somni. Una de les amfitriones del mundial continua endavant en la competició i està disposada a arribar el més lluny possible. Jugar a casa és un punt a favor. Ahir, 75.784 espectadors van empènyer les matildas per superar Dinamarca i plantar-se als quarts de final, el seu sostre fins ara.

Dinamarca va fer-se petita davant la velocitat i la intensitat local. Així, Foord va avançar Austràlia en culminar un contraatac a la mitja hora de joc. Les daneses es van mantenir en vida, però a vint minuts del final Hayley Raso, que aquesta temporada jugarà al Real Madrid, va sentenciar el partit i l’eliminatòria amb el 2-0 definitiu.

La festa es va completar amb l’entrada de la gran estrella i capitana australiana. Sam Kerr, que s’havia perdut tota la fase de grups per culpa d’una lesió, va fer acte de presència a Sidney, que es va rendir als peus de la futbolista del Chelsea. És una excel·lent notícia per a Austràlia recuperar-la en aquest moment de la competició, en una dinàmica positiva del combinat nacional, que té ganes de més.

França o el Marroc seran el pròxim escull de les matildas en aquesta copa del món. Mentrestant, Austràlia viu en un estat de felicitat i eufòria del qual ningú la pot treure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)