Mundial

França, per la via ràpida

Favorita. La selecció francesa goleja el Marroc i aconsegueix l’últim bitllet per als quarts

França 4 Marroc 0

FRANÇA:Peyraud-Magnin, Perisset (Cascarino, 81’), Renard, De Almeida, Karchaoui (Tounkara, 91’), Dali, Geyoro, Le Sommer (Feller, 81’), Toletti (Becho, 64’), Selma Bacha, Diani (Asseyi, 91’).MARROC:Er-Rimichi, Ait El Haj, El Chad, Benzina, Redouani, Diki, Nakkach (Bouftini, 64’), Chebbak, Tagnaout (Sarah Kassi, 64’), Jraidi, Lahmari (Rosella Ayane, 64’).GOLS:1-0 (15’) Diani. 2-0 (20’) Dali. 3-0 (23’) Le Sommer. 4-0 (70’) Le Sommer.ÀRBITRA:Tori Penso (estatunidenca).T.G.:Ait El Haj.

França no va tenir miraments i es va desfer amb molta claredat del Marroc, posant així punt final al somni de les africanes, debutants en un mundial i que s’havien colat en aquests vuitens com a segones del grup H, deixant fora una de les grans favorites, Alemanya. Des del primer instant, el combinat dirigit per Herve Renard va fer valdre la seva experiència en campionats internacionals i només va necessitar 20 minuts per deixar encarrilada la seva classificació per als quarts de final, en què s’enfrontarà a Austràlia.

Des dels primers compassos del matx, França va buscar amb insistència la porteria rival amb nombrosos atacs verticals. Abans d’arribar al quart d’hora de joc, Diani, la màxima golejadora de l’equip francès, es va encarregar d’obrir la llauna després d’una gran jugada combinativa per la banda esquerra que va culminar amb una rematada de cap. Després del gol, les franceses van continuar amb el mateix pla de partit, i ràpidament van fer el segon. Aquest cop, obra de Kenza Dali (20’). El tercer tampoc va tardar a arribar. Tres minuts més tard, Le Sommer es va encarregar de sentenciar el matx amb un fort colpeig al pal llarg. La mateixa jugadora va fer la ferida encara més gran amb el quart i últim gol del partit en el minut 70.