1a divisió

Kepa, el remei per suplir Courtois

Madrid. El porter del Chelsea arriba cedit al conjunt blanc per una temporada, fins al 30 de juny del 2024

El Madrid tenia clar que necessitava un recanvi per a Courtois. El seu home indiscutible sota els pals els últims anys es va trencar el lligament encreuat anterior del genoll durant un entrenament i, per tant, es perdrà tota la temporada. El conjunt blanc sabia que amb l’ucraïnès Lunin no en feia prou, i necessitava reforços per defensar la porteria. Per això, ahir va fer oficial el que es rumorejava. Kepa, conegut com el porter més car de la història després que el Chelsea pagués 80 milions a l’Athletic Club, és el recanvi escollit. El futbolista de 28 anys estava a punt de fitxar pel Bayern de Munic, però quan es va assabentar de l’interès del club madrileny per ell, ho va aturar tot. Així, Kepa Arrizabalga arriba al Bernabéu com a cedit pel club anglès fins a final de temporada, sense opció de compra. Avui, a dos quarts de dues de la tarda, el porter basc serà presentat com a nou jugador del Madrid.

Malastrugança blanca

Courtois, però, no és l’únic efectiu del qual no podran disposar els blancs, ja que les lesions estan jugant una mala passada als d’Ancelotti. Éder Militão també s’ha trencat el lligament encreuat anterior del genoll. El central brasiler es va lesionar durant la segona part a San Mamés, en la primera jornada de lliga del conjunt blanc. Per tant, també és baixa i es perdrà tota la temporada. I encara més: Arda Güler, un dels fixatges més esperats pels madrilenys aquest estiu, va passar ahir per la sala d’operacions. El futbolista turc es va fer una lesió al menisc durant la gira de pretemporada i podria tornar d’aquí a unes sis setmanes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)