Mundial

La favorita contra l’amfitriona

Semifinal. Anglaterra, vigent campiona d’Europa, intentarà frenar l’eufòria d’Austràlia, que també està fent història en el seu mundial

Com Espanya, Austràlia vol continuar fent història en aquest torneig. La selecció amfitriona, juntament amb Nova Zelanda, també ha arribat més lluny que mai en un mundial –el sostre eren els quarts–. Té el suport de tot un país, que omple els estadis amb més de 70.000 persones. Les matildas es troben a 90 minuts d’una final, però al davant no hi tenen una selecció qualsevol. Hi tenen la vigent campiona d’Europa. La que partia com a màxima favorita darrere dels Estats Units. Anglaterra, que s’ha plantat en unes semifinals per tercer mundial consecutiu, vol ser ara la reina del món. És cert que no està desplegant el seu millor joc, però aquí està, a les portes d’una nova final malgrat haver afrontat el torneig amb baixes de pes com les de Beth Mead o Leah Williamson. Avui (12 h), encara sense Lauren James, sancionada, l’equip de Lucy Bronze i Keira Walsh vol frenar el somni australià, liderat per una recuperada Sam Kerr.

La selecció espanyola espera rival diumenge a yidney. És la lògica contra la il·lusió. En el mundial de les sorpreses, Austràlia vol donar la més gran de totes i plantar-se en la gran final.

LA PRÈVIA

Hem fet més del que pensàvem que aconseguiríem. Això és només el començament
Mackenzie Arnold
jugadora D’AUSTRÀLIA
Juguen a casa i l’estadi estarà ple. Som dos equips que hem crescut en el torneig
Sarina Wiegman
seleccionadora d’anglaterra
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)